Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които

...
Налично е обосновано предположение, че двамата са извършили престъпленията, в които
Коментари Харесай

Петя Банкова и Стефан Димитров остават в ареста, реши окончателно съдът

Налично е обосновано съмнение, че двамата са направили закононарушенията, в които са упрекнати, смята тричленен състав на САС

Бившата шефка на Агенция „ Митници “ Петя Банкова и упрекнатият в контрабанда Стефан Димитров остават в ареста.

Тричленен състав на Апелативен съд - София (САС) удостовери определението на Софийския градски съд, с което на обвинените за присъединяване в незаконна група за контрабанда, пране на пари, а от през вчерашния ден и за длъжностни закононарушения Петя Б и Стефан Д бе наложена мярка за неотклонение " задържане под стража " , заяви пресцентърът на съда.

САС се стимулира с налично обосновано съмнение, че двамата са направили закононарушенията, в които са упрекнати, като беше посочено, че в тази посока все още има събрани голям брой гласни и писмени доказателства. Магистратите одобриха още, че няма заплаха обвинените лица да се укрият, в случай че ограниченията им бъдат променени, само че въпреки това заради високата социална заплаха на действието е допустимо двамата да извършат други закононарушения . Вън от това здравословното положение и на двете арестувани лица разрешава пребиваването им в следствения арест , одобри съдът.

Определението на САС е дефинитивно и не предстои на обжалване и протестиране, се показва в информацията.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР